Sextape van Snapking en Famke Louise

Opnieuw een vermeende sextape van Famke Louise. Is het Famke, is het een deepfake of is dit een echte neukvideo van Snapking (haar ex-vriendje Tim) en Famke? Snapking staat er om bekend stiekem sextapes op te nemen. Zo draaide de ex-vlogger in 2019 voor 3 maanden de cel in. Hij filmde sex met een meisje van 15 en dreigde haar met het openbaar maken van de video als ze niet zou meewerken aan het maken van nieuwe sexfilmpjes. Hij maakte ook naaktfoto’s van een ander minderjarig meisje en stuurde deze naar haar klasgenoten en familieleden. Geen lieve jongen dus, en geen wonder dat we vandaag de dag spreken over de ex van Famke Louise.

Sextape van Famke Louise

Famke vlogt nog steeds op YouTube en ze publiceert regelmatig opwindende beelden waarin we haar lekkere lijf, haar borsten en haar zalige kontje goed kunnen bewonden. Of ze ook echt zelf een sextape zou lekken dat blijft de vraag. Ze heeft wel de reputatie een aandachtshoer te zijn, maar toch, het bewust lekken van een video waarin je door iemand wordt geneukt is wellicht een brug te ver. Deze video is een opname van een iPad die de video op YouTube afspeelt. Het was te bedenken dat YouTube deze video zou verwijderen. In de video zien we een dame onscherp en moeilijk te herkennen. Het zou zomaar Famke Louise kunnen zijn. Ze laat zich lustig neuken en geniet er hoorbaar van.

Wie is Famke Louise

Het kan natuurlijk zijn dat je een tijdje onder een rots hebt geleefd. Of je bent gewoon een dagje ouder en een halve digibeet. Famke Louise is een vlogger. Iemand die korte video’s publiceert op een YouTube-kanaal. Famke is dan ook vooral populair onder jongeren. Ze begon met vloggen in 2016. Eerst maakte ze filmpjes waarin ze haar vrienden in de zeik nam. Deze eerste video’s vielen niet zo in de smaak, omdat ze veel grappen nabootste die afkomstig waren van andere vloggers. Later is ze gaan vloggen over schoonheid en mode. Sinds 2017 maakt ze ook muziekclips.

21129 views

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *